Nog veel meer fijns!

de Kids Kits

Deze Kit heeft alles wat je (kleine) kind(je) nodig heeft!

Feather de Uil diffuser; Feather de uil is een unieke kinderdiffuser die door Young Living is ontworpen en uitgebreid is getest. Je krijgt hiermee een hele veilige diffuser in huis.  Dit schatje is zeer geliefd bij kinderen en geen wonder want het is een duizendpoot. De diffuser heeft 10 lichtstanden en 3 diffuser standen. Ook heeft het fijne ‘white noise’ standen zoals vogelgeluiden, kalmerende muziek en zeegeluiden.

Gebruik deze diffuser in jullie avondritueel. Laat je kindje de olie kiezen en het kleur licht. Daarna lekker knuffelen en verhaaltje vertellen. Als het tijd is om te gaan slapen kun je de diffuser uitdoen maar hij kan ook gerust aanblijven. De diffuser gaat vanzelf uit als het water op is.

Ik heb met zorg een aantal oliën voor jouw kindje geselecteerd; in de Kids Kit zitten: Feather de diffuser, Kidscare blend, Lavender, TummyGize blend, Geneyus blend, DreamEase blend, Refresh blend.  Alle oliën kun je verstuiven en op de huid aanbrengen. Dat is HET verschil met Young Living oliën en andere merken. Ze zijn puur maar ook heel effectief. Super veilig voor kinderen!

KidsCare: Smeer deze op bij de ongemakken die groei in het lichaam met zich mee brengt, bij schrammen, verstuiven bij snottebellen, kalmerend bij stress en teveel prikkels, ondersteunend bij gevoelige spieren, kalmerend voor het zenuwstelsel, opbeurend. (Voeg deze toe aan jouw Glowserum mama! Geweldig voor je huid)

Lavender: Geen ouder kan zonder lavender! Het is een duizendpoot. De lijst is te lang om te noemen maar gelukkig krijg je goede begeleiding en ontvang je meer informatie na je aankoop. Bij lavender denk je aan; huid, rust, bijtende beestjes, zuiverend, slaap, kalmeren. En jij kunt het ook lekker in je Glow serum of puffy eye tonic toevoegen!

TummyGize blend: Een ongelofelijk fijne mix van oliën die je kindje helpen als het buikje ongemak brengt. Als je kindje zich niet lekker voelt in de auto? Laat het dan goed aan deze blend ruiken.

DreamEase: Deze olie ondersteunt om lekker te slapen, geeft rust en kalmeert. Het is een fijne beschermende olie die prikkels helpt verwerken

Refresh: Deze muntachtige, fruitige geur is een rijke antioxidant en helpt de ademhaling en het zenuwstelsel te ondersteunen. Het helpt bij een gevoel van balans en welzijn. Als je kindje verhoging heeft is dit een fijne olie om onder de voetjes te smeren. Geweldige support voor de luchtwegen

GeneYus: Deze blend doe je in de diffuser als je kindje zich moet focussen op een project of huiswerk. het helpt het brein te focussen!

Als moeder weet ik wat het is om veel ballen in de lucht te houden. Er komt zoveel op je af. Mogelijk is dit de meest stressvolle tijd voor vrouwen omdat we meer functies in het leven hebben dan de mens ooit gewend was. Daarom denk ik met je mee. Ik heb handleidingen voor je gemaakt om de oliën goed te kunnen gebruiken.

DripDrup is niet zomaar een shop.. het is mijn passie. Vanuit mijn achtergrond als docent en LifeCoach voel ik me verantwoordelijk goed advies te geven bij het gebruik van het meest pure wat de natuur te bieden heeft. Ik help je met goede informatie zodat je zelfredzaam wordt op het gebied van het gebruik van essentiële oliën.

Clean products

Young Living heeft als wereldleider op het gebied van essential oils een enorm groot assortiment oliën en blends, maar ook heel veel fijne andere producten. Allemaal natuurlijke producten zonder schadelijke stoffen. Zo doe ik zelf mijn ‘drogisterijboodschappen’ ook bij Young Living. En deze worden dan ook nog thuis bezorgd. Super handig!

Denk aan shampoo/conditioner, tandpasta zonder fluoride, mondwater, supplementen, dagcrème, zeep, babylotion, wasmiddel, afwasmiddel, douchegel, bodylotion, massageolie, minerale make-up etc.

Alle producten van Young Living zijn ook los te bestellen, als aanvulling op de Premium Starter Kit, zodat je stap voor stap je huis kunt voorzien van gezondere alternatieven. Kijk eens kritisch naar de producten die jij in huis hebt. Grote kans dat Young Living een hele fijne gezondere optie voor je heeft daarvoor. Wil je ook graag starten met het stap voor stap elimineren van producten met schadelijke stoffen die in jouw huis nog in de kastjes staan? Ik help je graag! 

Thieves collectie

Veel reguliere schoonmaak- en wasmiddelen zitten vol chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor je. Dus je maakt er iets mee schoon, maar vervolgens is het nog niet ‘schoon’, omdat er schadelijke stoffen in het middel zitten. Niet zo handig dus…

Wij gebruiken thuis alleen nog maar de Thieves producten. Echt top! En helemaal zonder schadelijke troep. Je kunt de Thieves middelen dus zonder zorgen overal in huis gebruiken. Ze zijn super geconcentreerd. Met een half dopje Thieves Household Cleaner maak je bijvoorbeeld al een flinke fles allesreiniger. Je kunt hiermee 90 flesjes allesreiniger maken van 300ml! Dus het gaat lekker lang mee! En goedkoop want zo’n flesje is maar €0,33,-

Alle Thieves producten zijn los verkrijgbaar, maar ook in een Premium Starter Kit. Met die kit kun je meteen flinke stappen maken in het elimineren van gifstoffen in je huis. Ik vind het als moeder extra fijn dat mijn dochter me kan helpen met schoonmaken zonder last te hebben van vervelende stoffen. Wist je dat reguliere schoonmaakmiddelen even slecht voor je zijn dan een pakje sigaretten roken per dag?

De Thieves Starter Kit kost € 171,52 incl. btw en excl. verzendkosten. Een super start naar een gezond thuis!

NingXia Red

NingXia Red is een heerlijke drank gemaakt met NingXia Wolfberry-purree, superfood vruchtensappen en pure essentiële oliën. Het zit tjokvol gezonde voedingsstoffen die je gehele lichaam ondersteunen. Je kunt het puur drinken, maar ook met wat bruiswater bijvoorbeeld. Doe er een drupje Lemon olie bij en je hebt een heerlijke alcoholvrije cocktail. Of gebruik het in een saladedressing, bij je ontbijtgranen of in een smoothie. Kan ook! En ingevroren verandert de NingXia Red in een super lekker ijsje. Gezond én lekker kan dus heel goed samen!

 • Ondersteunt je energielevel. Yes!
 • Ondersteunt je algehele welzijn.
 • Ondersteunt een gezonde celfunctie/celdeling.
 • Is een krachtige antioxidant en beschermt dus tegen oxidative stress.
 • Tevens een krachtige ondersteuning voor je ogen en je oogfunctie.

NingXia Red is verkrijgbaar in flessen en in portiezakjes. Naast NingXia Red, is er ook NingXia Zyng, NingXia Nitro en zakken gedroogde NingXia wolfberries. Je kunt alles afzonderlijk van elkaar kopen of je kunt een NingXia Permium Startert Kit nemen. Dan ben je voordeliger uit en heb je meteen al het goede spul in huis. DE NINGXIA KIT KOMT OVER EEN WEEK IN DE SHOP.

 

Savvy Minerals

Niet alleen in je verzorgingsproducten kunnen allerlei schadelijke ingrediënten zitten, ook reguliere make-up is echt niet altijd even gezond voor je. Het zit vaak boordevol dubieuze stoffen die via je huid je lichaam in komen. 
Young Living heeft een prachtige lijn minerale make-up die 100% natuurlijk is. Daarmee is de keuze naar een gezonde variant makkelijk gemaakt!

 • Geen bismut
 • Geen synthetische geurstoffen
 • Geen synthetiche kleurstoffen
 • Geen parabenen
 • Geen talk
 • Geen nano-deeltjes
 • Geen ftlaten
 • Geen petrochemische oliën
 • Niet getest op dieren
 • Mineralen afkomstig uit eerlijke mijnen.

Deze make-up is puur natuur en volledig vrij van schadelijke stoffen! 

Wist je dat men onderzocht heeft dat pubermeisjes vervroegd in de puberteit komen door de make-up die ze op smeren? in een vrij korte tijd beïnvloeden de schadelijke stoffen in veel make-up je hormale systeem.

Wil jij ook graag overstappen op gezonde make-up?

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!