Oilosophy Hub

Professionaliteit

We hebben iets heel unieks! Een professioneel Aromatherapie-platform. Speciaal voor Young Living producten en speciaal voor onze members. Het is geweldig! We bieden je een mooie basis Aromatherapie. We hebben alle oliën uitgewerkt. We bieden leuke printables, Wellness Boosts en protocollen. We bieden video’s en presentaties. We hebben ons eigen YouTube kanaal en Podcast!

We zijn een team van professionals die als doel heeft een verandering te zien in het leven van mensen. We willen vrouwen en gezinnen empoweren!

Learing community

We bestaan uit een team van professionals. Aromatherapeuten, Aroma Freedom Practitioner, Lifecoaches, Therapeuten, Docenten, Dierengeneeskundigen en meer.

In onze Oilosophy Hub is een groot team van vrouwen actief. Samen dragen we deze Hub. 99% heeft een andere baan en een gezin. Toch bieden we de Hub gratis aan aan onze members?

Hoe we dat kunnen doen?

Als jij met jouw eigen Young Living account bestelt ontvangen wij commissie van Young Living om jou te ondersteunen. Die gebruiken wij om jou professionele begeleiding te bieden. Je hoeft niet maandelijks te bestellen. De enige voorwaarde is dat jouw Young Living account actief blijft door minimaal 1 keer per jaar te bestellen.

We staan bekend als een luchtig team. Gegrond, gelijkwaardigheid, no nonsense en ruimte voor iedereen. Geen addertjes, geen gedoe.

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!