DripDrup Starters

Wegwijs ineen wondere wereld

Er is meer! Als je via het team van DripDrup de Starter Kit aanschaft krijg je automatisch Oilsupport vanuit het  DripDrup Starters team. 

Na aankoop krijg je een link naar de besloten Facebookgroep. Hier staan de unieke DripDrup handleidingen in. We hebben inmiddels een paar jaar ervaring en onze kennis en ervaringen delen we graag. Honderden pagina’s support over onderwerpen als het gebruik van de oliën bij zwangerschap, emoties, hormoonbalans, dieren, kinderen en veel meer zijn altijd en overal voor jou beschikbaar. 

Je kunt op elk moment je vraag stellen en dan denkt er altijd wel iemand met je mee. Leuk en makkelijk!

We delen ook online workshops LIVE over bijvoorbeeld spiritualiteit, olien in oude geschriften zoals de Bijbel, Aroma Reset en meer! 

Workshops &Hangouts

We organiseren een aantal keer per jaar leuke workshops op verschillende locaties. Bijvoorbeeld over emoties, stressregulatie, troepvrije lifestyle, make-up. 

Vanwege de huidige situatie en maatregelen zijn er ook veel online workshops. Elke maand geven we verdieping voor wie wil.

In November 2019 organiseerden we met een ander team een Winter Wellnes event voor honderden vrouwen. Vier powervrouwen leerden ons over hormoonbalans, emotionele balans, massage en make-up. Een groot succes!

Gezellige hang-outs worden regelmatig door het hele land georganiseerd. We stellen onze huiskamers open en delen ervaringen en tips.

Een groep vrouwen die van nature anderen gingen helpen met het gebruik van essentiële oliën komt regelmatig bij elkaar om elkaar te ondersteunen in hun Young Living onderneming. Dit is ook voor jou mogelijk (zie Collega gezocht)

iTOVi scanner

iTOVi inloopmomenten worden ook door het hele land gegeven. Bij mij kun je gratis de iTOVi bodyscan (consult heeft een waarde van €25,-) laten doen als je deel bent van DripDrup Starters. De iTOVi scanner is een ingenieus meetinstrument die met een bodyscan laat weten welke oliën en producten op jou van toepassing zijn. De iTOVi scanner combineert bio empedentie, druksensor, temperatuur en Bluetooth technologie om een persoonlijk welzijnsrapport te genereren.

Unieke DripDrup E-boeken

 

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!