Support voor dieren

Ik zal het nooit vergeten.. in 2019 deed ik een workshop voor paardenliefhebbers en een hoefsmid. Ik deed de Itovi Bodyscan bij een paard en we zetten de olie in die daaruit kwam. Het resultaat was meteen zichtbaar; een onwijs relaxt paard dat normaliter heel onrustig was door een trauma. Essentiële  oliën  inzetten bij dieren is geweldig! Je moet wel weten wat je doet. Bij deze mijn E-boeken.

E-boek voor paarden

Voor de mensen van bovengenoemde workshop maakte ik een E-boekje dat ook jij nu kunt gebruiken.

E-boek voor dieren algemeen

Dit E-boekje is super handig als je dieren hebt! Enjoy! In de supportgroep is meer waardevolle informatie te vinden: Supportgroep

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!