Summer essentials

Summer essentials

Lekker naar buiten! Heerlijk in je jurkje genieten van de zomerzon. Gezellig met een vriendin op het terras. Wat fijn!
Voordat je de deur uit gaat is het slim om een dun laagje Mineral sunscreen van Young Living op te smeren. Je hebt maar heel weinig nodig voor een fijne dekking. Hiermee help je je huid haar schoonheid te behouden. Vlekjes en lijntjes worden door de zon gestimuleerd. 
Met een zonbescherming kom je dus een heel eind, maar bescherm jezelf ook tegen alle homoonverstorende stofjes die via huidverzorging je huid binnenkomt en je lichaam gaat verstoren

Zonder troep

De mineral sunscreen van young living gebruik ik nu drie jaar. Soms meng ik het met mijn liquid foundation. Ideaal!
Deze natuurlijke zonnebrandcrème bevat alleen natuurlijke, minerale en plantaardige ingrediënten, is dermatologisch getest, bevat geen schadelijke stoffen en is waterproof.

De Mineral Sunscreen Lotion is lichtgewicht, wordt snel opgenomen door de huid, laat geen witte strepen achter en biedt bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Geniet onbezorgd van de zon met deze zonnebrandcrème die tot wel 80 minuten water- en zweetproof is.

Voordelen en eigenschappen:

Krachtige bescherming zonder schadelijke ingrediënten

Niet vet met een matte finish, perfect dus voor dagelijks gebruik

Beschermt de huid, inclusief de gevoelige huid, tegen verbranding door de zon

Tot wel 80 minuten water- en zweetproof

Aanbevolen voor dagelijks gebruik door de Amerikaanse Skin Cancer Foundation

Elektrolyten

Wat ik altijd in mijn tas heb zitten is de YL Vitality drops Grapefruit.

Deze voeg ik toe aan een spa rood en zo heb ik een heerlijk fris drankje boordevol elektrolyten. Zo ben je in een mum van tijd gehydrateerd! Elektrolyten vind je ook in sportdrank. Gelukkig bevat de Vitality drops geen ongezonde stoffen. Alleen het goede van de natuur. Mijn dochtertje Liv is er onwijs dol op! Wij hebben nooit frisdrank in huis. Alleen Ningxia Red, Vitality drops, spa rood, water kefir en kombucha. Oils die ik heerlijk vind in drankjes: Grapefruit, Lemon, Orange, Lime.

After sun en verkoelende spray

Laatst had ik niet opgelet en was mijn huid rood over mijn hele lichaam. Met fietsen gaat verbranden zo snel, je voelt het niet door het windje.

Ik sprayde me in met de Lavaderm Aftersun spray en de roodheid trok weg. Dit is echt een mega fijne spray om je huid te verzorgen!

Zelf ben ik iemand die niet goed warmte kan reguleren. Ik kan echt misselijk en duizelig worden van warmte. Ik spray mezelf regelmatig in met de Lavaderm cooling mist waar Lavender en Peppermint in zit. Echt een Summer Saver!!

Summer essentials in huis

In de shop zie je met name de Starter Kits staan. Dit is omdat ik denk dat iedereen hierbij gebaat is als basis Na aankoop van deze basis kun je naar hartelust zelf je leefstijl verrijken met andere producten zoals deze summer essentials. Mocht je heel graag de producten uit deze blog in een bundel willen aanschaffen dan kun je me een berichtje sturen via contact!

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!