Welkom en start hier

Welkom!  In dit blog leg ik je uit hoe je zelf kan bestellen.

Mijn naam is Nelleke ten Brinke en 3 jaar geleden deelde ik mijn ervaring met de Starter Kit. Ik was chronisch ziek en het deed me zo goed dat ik gewoon begon te delen met iedereen die het wilde horen. Het bleek dat er heel veel vrouwen zaten te wachten op meer gezondheid en balans zonder bijwerkingen en zo groeide de groep explosief.

Ik ben voor deze vrouwen heel snel handleidingen gaan schrijven om iedereen te kunnen helpen in het gebruik van de producten. En deze handleidingen zijn nu beschikbaar voor iedereen die vanuit ons team in aanraking gebracht wordt met Young Living producten. Wil je er alsjeblieft vertrouwelijk mee omgaan? Het zijn een beetje mijn kindjes 😉 Ik zou het jammer vinden als ze buiten ons team terecht komen.Dankjewel!

Voor wie via een ander teamlid hier is aangekomen: deze persoon blijft je aanspreekpunt. Ook al zou ik het willen.. persoonlijk begeleiden van 1600 gezinnen is voor mij wat lastig 🙂 Mocht deze persoon er niet uitkomen dat kan het uiteindelijk via via bij mij terecht komen.

Ik geef je in deze post de belangrijkste info die je nu nodig hebt om te starten. Stuur eerst even je score op onderstaande vragen naar mij of degene die jou heeft aangemeld! Super waardevol!

Het besluit om je welzijn te vergroten heeft iets nodig; Investeren!

Investeren in je welzijn is jezelf van binnenuit veranderen. Trouw natuurlijke producten gebruiken is belangrijk. 1 wortel eten en een verandering verwachten is onmogelijk, maar trouw elke dag groente eten doet al veel goeds. Denk in: lange termijn, trouw en volhouden.

Ik gebruikte de Starter Kit voor mijn Burn-Out klachten en merkte onmiddelijk verschil. Ik gebruikte de Endowflex en Juvaflex voor mijn lever, darmen en bijnieren en na 2,5 maand trouw 2x per dag smeren merkte ik verschil in energie!

Ik gebruik de Ningxia Red en Master Formula elke dag en na drie jaar ben ik een ander mens. Een positief verschil ervoer ik al veel eerder, maar de diepe verandering is nu voor iedereen zichtbaar. Een disbalans bouw je op in jaren! Verandering  kun je niet in 1 dag bewerkstelligen.

Er zijn drie opties hoe je jouw Young Living account kunt gebruiken.

1. Je mag met jouw account de optie Eenmalige bestelling gebruiken. Je krijgt hiermee altijd de 24% kortingsprijs!

 

2. Er is een optie die nog beter is dan de vorige. Deze is opgezet voor trouwe klanten; de mensen die graag echt kiezen voor een verandering van hun leefstijl. Of dat nu een troepvrij huis is, troepvrije verzorging voor de huid, natuurlijke ondersteuning voor de kids, natuurlijke hormoonbalans…somberheid verhelpen…alles kan.

Ben jij iemand die zegt.. ja ik ga voor duurzame verandering? Daar heeft Young Living iets voor bedacht als extra ondersteuning: de optie: Essential Rewards.

Je besteld hiermee de producten die je maandelijks nodig hebt.. vanaf een productwaarde van 50 punten. En daar staat heel veel leuks tegenover!!

Deze groep wil graag elke maand hun favoriete producten bestellen die elke keer anders mogen zijn.  Elke maand verander je je bestelling (vanaf puntwaarde 50) tot de vastgestelde datum. Je ontvangt daar dus super veel voordeel mee! Het is elke maand een heerlijk gevoel als je eigen samengestelde welzijnsbox binnen komt. Overigens zit je hier niet aan vast. Je kan er uit wanneer je wilt of weer starten wanneer je wilt. Je moet er alleen even rekening mee houden dat je spaarprogramma dan weer bij 10% begint en ook je punten weer op 0 gaan.

Schakel degene in die je heeft aangemeld en vraag of ze na wil denken over een goed welzijnsplan. Wat kun je de komende maanden doen om verandering te voelen op elk mogelijk denkbaar gebied!

Hierbij een korte stap voor stap video over hoe je zelf kunt bestellen. 

De derde optie: Brandpartner zijn.

Het gaat vaak automatisch. ALs je goed weet met welke producten je verbetering kunt aanbrengen.. dan ga je verandering merken! En de meeste vrouwen delen dit vaak automatisch met hun vriendinnen en familie. Heel vaak wil deze vriendin of familielid dan ook dat product. Je kunt haar dan helpen met het aanschaffen hiervan dmv deze uitleg. Als dank voor jouw hulp ontvang je van Young Living de maand erop een verwijsbonus. (Dat is ong veertig euro bij een Starter Kit) Vraag gerust om meer informatie bij degene die je heeft aangemeld.

Ook ik geef je extra support. De persoon die jij hebt geholpen mag met een eerste bestelling vanaf 50 punten in de Facebook supportgroep en vanaf 100 punten deel worden van deze memberpagina. 

Er zijn vrouwen die de smaak te paken krijgen en naast hun gezin en baan actief willen delen.

Voor deze groep maakte ik deze uitleg:

Ik heb een hoge stapel boeken over het gebruik van essentiële  oliën maar deze is by far het allerbeste. Ook staan hier de andere producten in van Young Living. Wij zijn helaas aan regels gebonden in de EU. Ze zijn streng. We mogen eigenlijk alleen zeggen dat essentiele olien fijn zijn voor je huid. En dat is het. In dit boek wordt alles wel bij het naampje genoemd. Er kan geen opleiding aromatherapie tegenop!

Je kunt dit boek en al je olie-accessoires en DIY benodigdheden kopen bij Keytoblossem.nl Met de code DRIPDRUP ontvang je 10% korting!

Genoeg gepraat! Tijd om je producten te gaan uitproberen. Heb je een Starter Kit? Vergeet niet het E-boek te downloaden die oppopt op deze site. En kijk welke E-boeken je nu op dit moment nodig hebt; de basis handleiding voor volwassenen is een goede!  (PS.. de Starter Kit heeft een dubbele lade :-D)

Klik hier RECHTS OP MEMBERS BIJ CATEGORIEËN. Dit is de exclusieve member informatie en E-boeken. De andere categorieën brengen je bij de blogpost die open zijn voor iedereen. 

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!