Probeer de olien uit!

1 op 1 workshop ‘Essentials for Essence’

 

Geef je op om de oils uit de Starter Kit uit te proberen. We hebben een hele leuke en unieke manier van leren over essential oils! Ik heb een online workshop uitgedacht die je thuis heel makkelijk en kort kunt volgen.

  • Je krijgt via de post een envelop met materialen zoals: 
  • Twee blends essentiële oliën; voor weerstand en stressbalans.
  • V6 mengolie
  • Mix voor een verwen/bijkom momentje
  • Bijenwas

In 1,5 week ontvang je van mij om de dag dag 1 whattsappje met een link naar een kort filmpje met uitleg. Aan het einde weet jij meer over essentiële oliën, hoe je het kunt toepassen en kun je jezelf meteen ondersteunen in deze tijd. De reacties zijn erg enthousiast! Geef je op onderaan de pagina.

Voor wie? Als je de oliën van Young Living niet kent kunt je hier aan meedoen. Opgave onderaan in het contactformulier. Na opgave stuur ik je een Tikkie.

Kosten? €10,-

 

Ik geef mij op voor de online workshop...

13 + 13 =

Er is zoveel te delen!

Geef mij een microfoon en ik ben gelukkig. Het zal het bloed van mijn vaderen zijn 🙂 Pa staat ook graag op de bune, evenals mijn broer. Ik vind het heerlijk om een onderwerp uit te diepen en mensen hierin mee te nemen. Ik mocht regelmatig spreken voor grote groepen en conferenties en als docent heb ik 7 jaar mogen doceren voor een geweldig publiek; tieners!

Met een groep aan de slag met een Do-it-Yourself vind ik ook altijd leuk om te doen. Graag neem ik je mee in de wondere wereld van pure essentiële oliën. Wat is het? Waar komt het vandaan? Wat vinden we erover in oude geschriften? Hoe breng je balans in je emoties en vergroot je je vitaliteit? En onderwerpen als Essentiële oliën voor mama en baby, dieren, spiritualiteit.

Maken van een Glowserum of badbommetjes… super leuk om te doen! Stuur me gerust een bericht voor meer informatie.