So nice to meet you!

Je bent een lichtdrager in essentie!

 Je hebt de kracht om bergen te verzetten en met jouw unieke essentie licht te brengen. Om te leven in de essentie van wie je bent met al jouw veelzijdigheid en mogelijkheden zonder dat je leegloopt.

Dat is wat mij drijft. Het is een diepgewortelde drive dit voor mijzelf uit te leven en door te geven. 

Ik voel mezelf als een vrouw die midden in deze tijd staat. De tijd van veel ballen in de lucht houden, van alles uit het leven willen halen, de tijd van veel van jezelf eisen, de tijd van ongekende mogelijkheden. En ook ik liep daarom tegen een burn-out aan. Eerlijk? Zelfs twee. Ik ging op zoek naar herstel en wilde de vrouw leven die ik in ESSENTIE ben… krachtig en mooi, met unieke talenten en een unieke manier om licht te brengen. NET ALS JIJ. Maar dit keer wilde ik een manier vinden om te zijn, zonder leeg te raken. 

Herkenbaar? Je bent niet de enige die hier mee worstelt. Onze tijd is toe aan meer momenten van rust, resetten, regelmaat. Ik ontdekte dat ik die momenten zelf kan creëren. Ik vond ESSENTIALS voor mijn ESSENCE; pure therapeutische graad essentiële oliën.  De krachtige ondersteuning van plantensappen uit de natuur zijn onwijs ondersteunend voor je stressysteem. Ze helpen je een goed gevoel te geven. Gewoon door er aan te ruiken of op te smeren. Het biochemisch proces van deze wonderlijke ondersteuning is heel bijzonder. 

Ik ben Nelleke

Ik ben Nelleke ten Brinke. Ik heb een achtergrond als docent VO, Pastoraal werker, make-up artist en interieurcoach. Yes! Ik houd van verschillende dingen! De afgelopen jaren groeide ik in mijn rol als AromaCoach en Aroma Freedom Practitioner.

Ik ben moeder van Liv en vrouw van Alco. Met ons drietjes wonen we op de Veluwe. We reizen graag en zetten ons met passie in om het welzijn van anderen te verbeteren. We houden ervan om koffietjes te drinken en steden te ontdekken. We houden van duurzaam en fair met een sparkle.

In 2018 bevond ik mij op een lichamelijk dieptepunt. Ik woog 54 kilo, was chronisch vermoeid met darmproblemen en hormonen die uit balans waren. Ik ontdekte de Starter Kit via een vriendin van mij en was versteld door de kracht en effectiviteit ervan voor mijn gezondheid. 

Ik had er eerder van gehoord maar die ‘vage olietjes’ leken mij niets voor mij. Totdat ik bij het ruiken alleen al merkte dat de watten in mijn hoofd verdwenen, bij het smeren op de nek de druk op mijn hoofd verdween en bij het dagelijks gebruik mijn energie en hormoonbalans stap voor stap terug kwam!

Dit was een bijzondere ervaring. Nooit geweten dat essentiële oliën van hoge therapeutische graad dit kunnen doen. Wow. 

Ondersteuning voor iedereen!

Dezelfde flesjes ben ik gaan inzetten voor de droge en jeukende huid van Liv, stressregulatie van mezelf en Alco, de schoonheid van onze huid en zoveel meer toepassingen. Als we nu snottebellen hebben of ons niet lekker voelen gebruiken we de Starter Kit oliën. Zo ondersteunen we onszelf op een zachte, natuurlijke manier zonder troep en bijwerkingen.

We passen het op alle vlakken toe in onze leefstijl en genieten van alle voordelen die het ons brengt: We hebben er veel troep in huis door vervangen en selfcare en earthcare vergroot.

Met de Starter Kit kun je een perfecte start maken om je emotionele en lichamelijke welzijn te vergroten is mijn ervaring. Ik ben mijn ervaringen gaan delen en merkte dat heel veel vrouwen (en later mannen :-D) dit met open armen ontvangen. De tijd is er echt rijp voor! En zo groeit de groep mensen die de Starter Kit van Young Living gebruiken. Vandaag de dag zijn we een grote groep geworden en delen tips en ervaringen met elkaar. En zo ontstond mijn onderneming; DripDrup.

Ik help ook jou graag deze therapeutische graad oliën in te zetten voor jouw welzijn. Je hebt bij DripDrup toegang tot heel veel goede informatie en ondersteuning bij het gebruik van de Starter Kit. Welkom!

Essentials voor jouw Essence

Nelleke geeft je de ruimte en tijd om op eigen tempo kennis te maken met Young Living, ze forceert niets maar blijft altijd geduldig. Ze is een bron van informatie en inspiratie en respecteert dat ieder de oliën op eigen manier en naar eigen inzicht inzet.

Hoewel ik nog ontdekkende ben en elke dag wat nieuws ontdek ben ik al enorm gehecht aan mijn oliën. Ik gebruik ze dagelijks en met name in mijn persoonlijke verzorgingsproducten en om rust en kalmte in de dagelijkse hectiek te brengen. En dan ben ik nog maar pas drie maanden onderweg!

Lynda

Nelleke was mijn eerste kennismaking met Essential oils. Ik heb dan ook via haar mijn starterkit besteld omdat het goed voelde, ik blij en enthousiast ervan werd en zij mij verzekerde dat ik er geen spijt van ging krijgen.
En dat heb ik geweten :-D. Ik ben inmiddels fervent oil gebruiker en volg daarin nog dagelijks de tips en inspiratie van Nelleke. Nelleke is positief, betrokken en enthousiast en deelt op een bevlogen en kwetsbare manier haar eigen oil avontuur. Ze inspireert me ook het beste en mooiste voor mezelf, mijn omgeving en de aarde te creëren. Door middel van de Young Living oils, supplementen en producten.
Jussi

Ik heb Nelleke leren kennen als een zeer integere, kundige, warme persoonlijkheid. Iemand die oprecht en reëel meedenkt in de mooie zoektocht door het land van de essentiële oliën, zowel in praktische zin als inhoudelijk.
De gelaagdheid van haar benadering maakt voor mij de waarde des te groter. Nelleke is geen verkoper maar een deler. Een deler van ervaringen, een verbreder van bewustwording en een verdieper van de verbinding tussen lichaam en geest. Er wordt wel gezegd ‘there’s an oil for that’ Ik ben blij dat er óók een Nelleke is!
Relinde

Nelleke en de wereld van de YL oliën. Een wereld waar Nelleke je uitdaagd het beste uit jezelf te halen, voor jezelf en je gezin. Omdat je dat jezelf verschuldigd bent. Nelleke doet dit met een dosis humor, verstand, nuchterheid, kunde en heel veel passie. Geen vraag is te gek, ze laat je op alle mogelijke manieren ervaren wat de kracht van YL is.. het is moeilijk om niet geïnfecteerd te raken met dit mooie, pure en verantwoorde product en de manier waarop Nelleke je in deze wereld leidt. En ik kan het weten…

Astrid

Neem contact op

FAQ

Kijk eventueel ook even bij de veelgestelde vragen. Misschien is jouw vraag hier al beantwoord.

Vraag maar raak!

10 + 3 =