Oils voor kids

Dit wordt heel veel ouders als een gamechange ervaren. “Mijn kindje slaapt beter!” “Wat een fijn bedritueel!” “Wow.. ik wist niet dat therapeutische essentiële oliën zo fijn zijn voor kinderen!” “Mijn kind kiest zelf de olie die ze nodig heeft”. “Mijn kind komt echt tot rust na schooltijd” De lijst is heel erg lang. Kinderen ervaren het als een weldaad. Het doet hen goed. En hoe gaaf is het als jij jouw kindje kan beschermen voor een bak gifstoffen door deze oliën te kunnen gebruiken in huidverzorging en als natuurlijke EHBO-Kit!

Feather

Feather is de vriend van jou en je kindje. Doe Feather samen aan en kies welke gluiden je kindje kalmeren en welk lichtje jouw kindje mooi vindt. DreamEase is een fijne blend om in Feather te doen. Andere favorieten zijn: Peace & Calming, Citrus Fresh en StressAway. Als je samen gezongen, gebeden of een verhaaltje gelezen hebt kun je Feather uitdoen of Feather aanlaten totdat de inhoud op is en dan gaat Feather vanzelf uit. Veilig!

GeneYus

Je kind helpen concentreren, cretiviteit stimuleren en helder kunnen denken? De natuur is er meester in. Gebruik het! Doe Feather aan als je kindje aan de slag is en geniet allebei van de heerlijke geuren van de blend Geneyus. Is jouw kindje ‘Alle Dagen Heel Druk’? We hebben hele goede ervaringen met de combinatie Vetiver, Cederwood en Lavender.

DreamEase

Een kindje in deze tijd krijgt enorm veel prikkels te verwerken! Wist je dat 20 minuten beeld per dag al teveel is voor kinderogen? Laat staan hoeveel prikkels het brein moet verwerken. We kunnen ons kind helpen door hier gezonde grenzen te hanteren. 

De natuur is een meester in ontprikkelen en helpot het brein tot rust te komen en de hartslag weer te laten dalen. Dit doe je ook met de blend DreamEase.

KidsCare

Dit is een toppertje hoor! Want deze is altijd fijn om bij je te dragen als er valpartijen en botsingen zijn. Smeer deze erop om de huid te verzorgen en te helpen herstellen. Zit je kindje in een groeispurt? Ondersteun spieren en gewrichten ermee. En… mama, gebruik het ook op je eigen gezicht! Het zal de schoonheid van je huid erg goed doen.

Refresh

Snottebellen alarm? R in de maand? Geen nood! Deze blend kun je diffusen om de luchtwegen van je kindje te ondersteunen. Breng het als onderhoudsdosis verdund met V6 olie aan op de ruggegraat! Het komt goed mama! Zit de boel al dicht? Dan is het extra heerlijk om Feather aan te zetten met de intervaloptie. Zo ondersteun je je kind de hele nacht door.

TummyGize

Zitten de darmpjes op slot? Dit is werkelijk een natuurlijk wondertje. Pak de V6 erbij en masseer de blend TummyGize op de darmpjes. Super helpend! Heeft je kindje last van wagenblues? Doe een druppel op een zakdoekje en laat er regelmatig aan ruiken.

Gaaf he? Het is zo makkelijk gemaakt! Als mama van een dochter van 4 die al 3 jaar deze olien inzet help ik je graag met toffe tips en trics.

Support bij gebruik

Ook voor kids heb ik zelf speciale handleidingen gemaakt om je te ondersteunen!

Mijn tip: Kijk snel in de shop of de Kids Kits op voorraad zijn? Is dit niet het geval dan zou ik 100% kiezen voor de andere Starter Kit. Ik heb helemaal uitgeplozen hoe je deze voor kinderen kunt gebruiken en hier een mooi E-boek voor gemaakt.

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!