Ochtendritueel ‘Aroma Reset’

Ochtendritueel ‘Aroma Reset’

1 feb 2020Emoties, Mindset, Olietips0 Reacties

Vind jij het vaak lastig om bij jezelf te blijven? Of laat je je regelmatig beïnvloeden door de normen en waarden van anderen, waardoor je die van jezelf  wel eens vergeet? Wil je graag beter naar je intuïtie luisteren en je niet door negatieve emoties laten leiden? Dan heb ik een fijne oefening voor je!

Neem even een moment voor jezelf en gebruik de volgende drie oliën op de manier zoals beschreven en doe vervolgens de oefening die staat bij punt 4.

Doe dit bijvoorbeeld een maand lang elke dag even. Het kost maar een paar minuutjes. En voel dan maar eens wat dat met je doet en wat het je brengt. De oliën die je nodig hebt zitten alle drie in de Premium Starter Kit.

De oefening heet Aroma Reset en is mij geleerd in de opleiding Aroma Freedom Practitioner Aroma Freedom Nederland

1. Frankincense 

Doe 3 druppels Frankincense in een klein, leeg flesje (bijv. het sample flesje uit de Starter Kit). Deze olie zorgt ervoor dat je aandacht bij jezelf blijft. In deze olie van hoge therapeutische graad zit Incensole Acetaat. Deze vermindert een somber gevoel.  

 

2. Stressaway

StressAway is een blend van Young Living. Een grote favoriet ook onder mannen. Er zit in; Copaiba, Lime, Cedarwood, Vanilla, Ocotea, Lavender. 

Deze oliën stimuleren het limbische systeem dat emoties aanstuurt. En de pijnappelklier dat melatonine aanmaakt. Ocotea en Lavender helpen je lichaam dopimine en serotonine aan te maken. Gaaf he? En zo worden gevoelens van rust en geluk gestimuleerd. DOE OOK VAN DIT FLESJE  3 DRUPPELS IN HET FLESJE

3. Lavender 

Doe 3 druppels van de Lavender in het flesje. Wat kan deze olie niet? Maar voor onze oefening is het belangrijk te weten dat het je lichaam en geest kalmeert. Het stimuleert de Beta golven in je brein dat een somber gevoel doet verminderen.

 

4. Aroma Reset oefening

Heb je je flesje klaar? Ga daarna dan even rustig zitten op bijvoorbeeld je bedrand met je ogen gesloten en voel hoe jij je nu voelt. Zie je ergens tegenop? Heb je een bepaald doel?

Welke emotie voel je als je daaraan denkt?

Welke negatieve gedachten komen er in je op?

Doe een druppeltje van de blend, die we nu de Memory Release blend noemen, in je hand en verdeel het over je handpalmen. Vorm een kommetje over je neus en mond en sluit je ogen. Ruik de olien en adem ten minste drie keer diep in. Merk op wat er verandert.

Besluit hoe je de dag in gaat, of een specifieke situatie of wat je wilt doen om dichter bij je doel te komen. 

Deze oefening is extreem helpend bij stress, oververmoeidheid, burn-out en spanning!

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!