Captivating fotoshoot

Wat een ongekende mogelijkheden hebben we als vrouw vandaag de dag in ons land. Zijn wie je wilt zijn, doen wat je wilt doen… het kan allemaal. Ik geniet daarvan. Moeder zijn, vrouw zijn, ondernemer zijn. Doen wat ik leuk vind en wanneer ik dat wil. Het maakt dat ik veel heb kunnen ontwikkelen en mij hebben kunnen ontplooien. Ik ben er dankbaar voor.

En nu nog de balans vinden. Alle ballen in de lucht houden. Vanuit rust als basis functioneren. Naar mijn grens luisteren. Ruimte en tijd nemen voor vrienden, familie en mijn eigen gezin. Hoe doe je dat als ondernemer die met name opereert op het net? Dat was DE worsteling van de afgelopen periode. En nog. Ik bezocht er verschillende coaches voor. Ik deed een Captivating shoot bij Pauline Kuiper. Ze helpt je d.m.v. coaching en fotografie te ontdekken in welk patroon je verwikkeld bent en jezelf terug te vinden. En hierdoor in je kracht te staan.

patroon ontdekken 

Voorafgaand aan de fotoshoot sprak ik met Pauline over mijn behoefte; “Ik wil stoppen met de hyperfocus en vanuit de voedende en beschermende Levenskracht leven. Vanuit deze basis wil ik ook mijn werk doen”.  

Tijdens het eerste deel van de fotoshoot  liep ik in mijn rode jurk, die mijn ondernemende kant symboliseert, te slepen met takken. De takken symboliseerden de verschillende rollen die ik vervul. En toen ik de heuvel opliep besefte ik wat een gekkenhuis het toch ook is. Vanuit die energie; de hyperfocus, mijn werk doen is zo vermoeiend en brengt geen echt leven op lange termijn. Het is verwoestend voor mijzelf en de verbinding met mijn geliefden. Au!

 

Overgave

In de roze jurk, die de kant van mij symboliseert die graag gevoed wordt door rust, de natuur, door God… ging ik tegen de oeroude boom zitten en nam de tijd om te zijn. RUST. Zo heerlijk! Waarom doe ik dit niet elke dag? Een moment om op te laden als basis van de dag?

Wat een heerlijke energie stroomde door me heen. Wat een leven, wat een adem, wat een liefde. Mijn gezicht veranderde helemaal en ging stralen. Ook de krachtige Nelleke, maar van een andere Orde. 

Rust in mijn hoofd, rust in mijn lijf. Creativiteit i.p.v. plannen vanuit rush. Ja dat wil ik!

 

 

 

Besluit 

Na de shoot ben ik voor een paar dagen het klooster in gegaan. Ik ben eerst gaan opschrijven hoe ik het niet meer wilde. Na rust, gebed en inspiratie ben ik gaan opschrijven hoe ik het WEL wil. En dat probeer ik vandaag met vallen en opstaan uit te leven. Een foto van de Empowerment shoot ga ik ophangen als reminder. Wat is de Empowerment shoot een geweldige, unieke manier om te veranderen. Dichter bij je essentie te komen. Pauline hielp me hierbij op een hele fijne manier.

Ik kreeg van Pauline een gedicht waar ik op mediteerde. Be blessed bij het lezen!

“I have sent you my invitation,
the note inscribed on the palm of my hand by the fire of living.
Don’t jump up and shout, “Yes, this is what I want! Let’s do it!”
Just stand up quietly and dance with me.

 

Show me how you follow your deepest desires,
spiraling down into the ache within the ache,
and I will show you how I reach inward and open outward
to feel the kiss of the Mystery, sweet lips on my own, every day.
Don’t tell me you want to hold the whole world in your heart.
Show me how you turn away from making another wrong without abandoning yourself when
you are hurt and afraid of being unloved.
Tell me a story of who you are,
and see who I am in the stories I live.
And together we will remember that each of us always has a choice.” © Oriah Mountain Dreamer, from the book The Dance, HarperONE, SanFrancisco, 2001

Pauline heeft speciaal voor jullie een voucher. Sla de voucher en op ga naar www.captivating.nl 

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!