Make-up van een ander level

Schone cosmetica…

Ondanks de huidige revolutie in schone cosmetica, waarbij men de aandacht richt op het vermijden van potentieel schadelijke ingrediënten in cosmetica, zijn er nog steeds talloze zorgelijke ingrediënten op de markt die verstopt worden op etiketten. Er wordt prioriteit gegeven aan levendige kleuren en schadelijke, synthetische geuren in plaats van natuurlijke, dierproefvrije standaarden die Young Living Essential Oils® volgt. Savvy Minerals® streeft ernaar je favoriete eigenschappen te laten stralen zonder compromissen te sluiten op het gebied van ingrediënten. De collectie bestaat uit producten in verschillende kleuren die verantwoord zijn en etherische oliën bevatten, maar geen gebruikmaken van parabenen en ftalaten. Ontdek de producten en stel een collectie samen die alles wat je nodig hebt voor een onweerstaanbare look voor iedere gelegenheid bevat.

De make-up, die in meerdere lagen aangebracht kan worden en de hele dag mooi blijft, ondersteunt natuurlijke schoonheid door poriën te verminderen en de huid te verzachten en verfrissen. YL gelooft dat make-up niet alleen voedend en verzorgend moet zijn, maar ook moet bijdragen aan het verbeteren van je uitstraling. En dat is wat Savvy Minerals by Young Living® anders maakt. YL is een gepassioneerde leider in de wellnessindustrie en zal nooit stoppen met het produceren van duurzame en natuurlijke cosmetica.

Wat zit er NIET in?

Gluten

Soja

Talc

Nano deeltjes

Bismut

Synthetische kleurstoffen

Bekijk de mooie producten: Meer info

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!