Hormonen en balans

Heb je hormonen? Dan moet je echt dit E-boekje doornemen!

Ik ben zo onwijs verbaasd dat ik nog zo weinig stilgestaan heb bij…. mijn hormonen. Want wow…als deze uit balans zijn geeft dat een heel scala aan ongemakken. Ik ben een vrouw.. met een hormonaal stelsel… maar nooit bij stilgestaan dat het belangrijk is om mijn hormonen in balans te brengen en mijn lever te ontdoen van xeno-oestrogeen. Whaat? Eh ja… jouw en mijn lever zit er vol mee en 80% van de westerse vrouwen lijdt hier in mindere en meerdere mate onder. Het is te vinden in voeding, anticonceptie
middelen, luchtvervuiling, huidverzorging, plastic, rubber en veel veel meer.
Voeding, beweging, stress, je schoonmaakproducten, de lucht die we inademen, je make-up, je shampoo … ze hebben allemaal effect op je hormoonbalans.
Dat is best schrikken, want zo krijgt je lichaam elke dag een bombardement van hormoonverstorende stoffen binnen.. al vanaf dat je in de baarmoeder zit.

Tijd voor een gezonde balans!

Progessence phyto Plus (PPP) zorgt voor balans van zowel oestrogeen en progesteron level… het maakt ook de xeno-oestrogeen stoffen los uit te lever.
Het is de basis van een goed welzijn voor onze westerse leefstijl en de basis om disbalans te helpen herstellen.
Vrouwen … alle vrouwen hebben balans nodig in oestrogeen en progesteron.
De meeste vrouwen hebben teveel oestrogeen en te weinig progesteron Ppp zorgt voor normale levels. PPP brengt balans in zowel je oestrogeen en pregesteron level. Bij teveel en te weinig.
Het boek taming the dragon within raadt PPP aan bij alle hormonale ongemakken voor vrouwen maar ook als er geen zichtbare ongemakken zijn.

E-book Hormonen

We zijn heel trots op dit E-boekje! Er zitten ook twee linken in naar andere belangrijke informatie.

1: Boekje Taming the dragon within.

2: informatie van de maker van PPP

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!