Zooooo mooi!

Mijn eerste diffuser was de Dewdrop, toen kwam de Aria want deze is werkelijk prachtig met het hout en glas. De Desert Mist staat op mijn kantoor. En toen kwam de Haven Ceramic diffuser. Deze heb ik een kusje gegeven. Ja echt! Wat is dit een beauty! Klein maar fijn…

Ceramic

De buitenkant van de Haven is van porcelein en met de hand bewerkt. Het is helemaal in de stijl van nu en past in elk interieur. Ik heb het vaak naast me staan als ik aan de keukentafel aan het werk ben. De diffuser is geschikt voor 35m2.

Bij een dromerige diffuser past een dromerige geur. Natuurlijk zonder synthetische geurstoffen! De Vanilla olie van Young Living is echt uniek. En anders dan je kent van de synthetische varianten. Het is zo onwijs lekker!

Mmm vanilla

De vanille-oleohars wordt op ethische wijze verkregen uit bonen die in het noordwesten van Madagasker groeien. De unieke extractiemethode die hiervoor gebruikt wordt, is speciaal ontwikkeld voor Young Living. Dit proces geeft de vanille-oleohars zijn volle, klassieke geur en zorgt ervoor dat de olie zeer goed past bij andere Young Living-oliën. Om de juiste vanille-oleohars te verkrijgen, moet het van nature verkregen ethylalcohol uit Franse suikerbieten verwijderd worden, waarna het product verwerkt wordt met gefractioneerde kokosolie. Terwijl veel vanilleproducten op de markt synthetisch zijn, is Vanilla van Young Living zuiver en getest op kwaliteit in lijn met de strikte Seed to Seal®-kwaliteitsstandaarden.

Dreamy

Creëer ook een opbeurende sfeer in jouw huis met puur natuur en kalmeer je lichaam en geest.

Haven vanilla Bundle

Wil je ook de Haven met de Vanilla? Dan krijg je er een Peppermint en Lemon bij! Zo kun je lekker mixen en matchen. Met je eigen YL account kun je vervolgens wanneer je wilt andere olien erbij aanschaffen. 

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!