Handleiding volwassenen Starter Kit

Starter Kit

Ik ben zo blij voor je dat je de Starter Kit in huis hebt! Echt.. dit gaat je heel veel brengen als je het dagelijks gebruikt. Over de werking van essentiële oliën valt ongelofelijk veel te vertellen. Ik zal kort zijn… het zijn antioxidanten bommetjes. Het zijn virusdoders. Het zijn bacterienkillers! Ze helpen stress te verminderen. Ze helpen met ADHD om te gaan.

Ik durf te zeggen: het zijn alleskunners! Ze zijn niet voor niets overal ter aarde aanwezig om jou.. mooi mens.. te ondersteunen! Je hebt nu natuurlijke therapeutische olie in huis. Gebruik mijn tips alleen daarvoor. Ik kan niet garanderen dat andere merken olie zuiver zijn. Het merendeel is helaas gemengd, nagemaakt of verkeerd gedestilleerd.

Ik vind het een ongelofelijk devine middel. Zorg dat het in het zicht staat en train jezelf om bij alles wat je dagelijks tegenkomt eerst te kijken welke olie je kunt toepassen. Dat kan nl echt! Al drie jaar lang gebruiken we het elke dag. Zelfs voor iets als bladluizen. Ga ervan genieten!

Klik op deze button om te weten te komen hoe de oliën werken!

Ik maakte een mini overzichtje wat je met de oils kunt doen. Ze kunnen zoveel meer! 

Hierbij een fijn E-boek over recepten, verdunnen en ander gebruik. Een goede basis.

Gebruik deze app!

Deze app is een basis app die je kunt gebruiken om te weten wanneer je wat kunt gebruiken. Er valt nl heel erg veel te leren!

Kijk hier

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!