Draag je oliën met je mee

Draag je oliën met je mee

26 feb 2020Beauty, Olietips, Vrouw zijn0 Reacties

Mmm… wat ruik je lekker!

Een hele leuke manier om je Young Living oliën te gebruiken is door het te druppelen op lavasteentjes. Key to Blossom maakt er hele mooie armbanden, oorbellen en kettingen mee.  Samen met haar heb ik gezellig om de tafel gezeten en hebben we een paar mooie sieraden ontworpen. Ik draag ze met veel plezier. Echte, pure essentiële oliën vervliegen. De lavasteen houdt de geur langer vast. 
Ik droeg de sieraden tijdens de Captivating fotoshoot met Pauline Kuiper. Haar foto’s zie je overal op deze site terugkomen. Zie het vorige blog voor meer informatie. 
Fijne blends voor op mijn sieraden vind ik: 
Frankincense en Lavender voor rust.
Orange, Lemon en Frankincense beurt me op.
StressAway en Orange geeft rust, beurt op en ruikt zo lekker!
◈Peppermint en Frankincense voor concentratie en een brainboost…
Allemaal uit de Premium Starter Kit.
 
KeytoBlossom viert ook dat de site van DripDrup gelanceerd is. Je krijgt 15% korting op je sieraden met de code FEEST.

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!