Kids & Essentiële oliën

Kids & Essentiële oliën

27 feb 2020Huishouden, Kinderen, Olietips0 Reacties

Starter Kit voor je kleine

Ik ben moeder van een wolk van een dochter!  En wat wil je het graag goed doen voor je kind hé? En wat wil je graag dat ze gezond en gelukkig is!
Mijn manier om haar te ondersteunen doe ik op verschillende manieren: rust, regelmaat, aandacht, geen/ nauwelijks geraffineerd voedsel, praktisch alles is biologisch, meestal lactose- en glutenvrij, supplementen als ondersteuning (Zink, Vitamine C en Omega capsules bijv.), en de Young Living essentiële oliën.  En wees  niet bezorgd… we onthouden haar ook echt niet de reguliere medische zorg als dat nodig is. Maar liever los ik het eerst natuurlijk op. Zo heb ik gigantisch veel geld uitgespaard door zelf eczeem crème te maken, en veel troep door de eczeemcrème met vasiline en hormonen te laten staan. En zo zijn er nog zo onwijs veel voorbeelden te noemen. Ik zal er veel van delen. Ervaringen, tips en DIY! Wat heb je nodig? De Pr. Starter Kit en de begeleiding en handleidingen krijg je er gratis bij.

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!