Giveaway & Aanbieding!

26 feb 2020Beauty, Duurzaamheid, Olietips, Vrouw zijn8 reacties

Ready to party!

Jongens wat ben ik blij!!! De website en shop is in de lucht! Yeeehhh! Zoveel zin om jullie wekelijks te inspireren met een leuk blog. EN ik ben zo gelukkig dat ik nu een handige shop heb waardoor het voor jullie heel makkelijk is je Starter Kit aan te schaffen. Daarom zijn de Kits tijdelijk in de AANBIEDING. 
Wat hier op de site staat is echt mijn passie. Ik hoop je te inspireren❣️  

De Aanbieding

Waar het allemaal mee begon.. Mijn eigen Premium Starter Kit… op de ‘Over mij’ lees je er meer over. Die Kit bracht me zoveel en nu 1,5 jaar later is er naast meer gezondheid en kennis over het inzetten van plantensappen voor een goed gevoel en minder stress… zelfs mijn eigen onderneming voortgekomen. Ik wil je heel graag helpen je lifestyle gezonder en gelukkiger te maken met deze Kit. Daarom zijn ze allemaal in de aanbieding. Yes! I like to party!

En dan de Giveaway!!!

Geweldig cadeaupakket ..

Ik heb lieve, bevriende ondernemers gevraagd te delen in de feestvreugde. Ondernemers waar ik in geloof. Zij hebben allemaal iets cadeau gedaan waar ik zelf heel blij van wordt.

In de GIVEAWAY t.w.v. € 100,- zitten ZEVEN cadeau’s! 

 1)Een prachtige slinger van Return to Sender ▹ 2) Kaarten en een mini-poster die jou empoweren van Huis van Mijn ▹ 3) Een luxe roller met stukjes Rozenkwarts en de meest kostbare olien om je huid te laten stralen (met Rose, Ylang Ylang, Geranium, Elemi, Patchouli), in een 4) prachtig glazen kistje van DripDrup ▹ 5) Een armband met rozenkwarts en lavasteentjes om je olien op te druppelen van KeytoBlossom, zij deed er ook nog een 6) schitterende ketting bij met een hanger van rozenkwarts waar ik een druppel Gratitude olieblend in heb gedaan ▹ 7) Handmade gold & rasberry chocolate met sparkles van Fika en Fest ▹ 

De Giveaway winnen! 

Wat kun je doen om dit grote pakket met cadeau’s te winnen?

Instagram:

➻Lees wat je kunt doen en ga dan naar Instagram DRIPDRUP

➻1) Tag je vrienden

➻2) Volg de accounts die ik noem in de IG post.

➻3) Deel de post in je Stories en je feed en tag DripDrup (via een screenshot van de foto bijvoorbeeld)

Je maakt een eerlijke kans.

Facebook:

➻Lees wat je kunt doen en ga dan naar DripDrup Facebook

➻1) Tag je vrienden

➻2) Deel de post in je Stories en je feed en tag DripDrup (via een screenshot van de foto bijvoorbeeld)

En natuurlijk mag iets liefs schrijven ook 🙂 Wat vind je van mijn site?