Detox en strakker in je vel

Het is super fijn om eens per jaar een detox te doen.

Heb je ooit gehoord van je lymfestelsel? Weet je hoe je het gezond kunt houden en waarom is dat zo belangrijk? Wist je dat als je lymfestelsel niet meer zou werken, je binnen 24 uur zou sterven? Een overbelast lymfesysteem kan allergieën veroorzaken, voedselovergevoeligheden, frequente verkoudheids- en griepinfecties, gewrichtspijn,
hoofdpijn, menstruatiekrampen, artritis, sinusitis, verlies van eetlust,brandend maagzuur, constipatie, opgezwollen buik, darmklachten, vermoeidheid, depressie, acne, gewichtstoename, cellulite en nog veel meer. Je lymfevatenstelsel is net als je bloedvatenstelsel een systeem van grotere en kleinere vaten en vaatjes door ons hele lichaam, waarin zich een kleurloze vloeistof bevindt, het lymfevocht. Het is een enorm uitgebreid systeem: wist je dat het zelfs twee keer zo groot is als je bloedvatenstelsel? Als je al je lymfevaten achter elkaar zou plakken zou je maar liefst 200.000 km krijgen! Het lymfevocht, het weefselvocht in de vaten, vervoert ook stoffen, net als je bloedvaten. Dit zijn echter geen voedingsstoffen die naar de cellen en weefsels toegebracht worden. Het gaat hier juist om het vervoeren en verwerken van afvalstoffen, beschadigde lichaamscellen en ongunstige indringers en ziekteverwekkers, die door de lymfe worden opgehaald, onschadelijk gemaakt en afgevoerd. Je lymfestelsel werkt dus als een filter en is de belangrijkste reinigingsdienst van je lichaam.

We hebben een detox voor je die super zacht en makkelijk is. Het is tot in de puntjes voor je uitgewerkt. Doe dit om jezelf schoon te maken, te laten doorstromen, je beenhuid strakker te maken en je immuunsysteem sterk te maken. Deze challenge duurt twee weken en wordt door super veel vrouwen van ons team gewaardeerd vanwege de positieve werking.

Hierbij het leuke E-boekje en stappenplan.

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!