Werk met mij!

Ik gun het iedereen! Ons leven is compleet veranderd sinds ik per ongeluk in deze onderneming rolde. Ik heb de vrijheid die ik zo graag wilde, ik kan mijn eigen tijd indelen, ik werk met super toffe vrouwen met een mooi hart, ik help vrouwen om meer balans te ervaren in hun leven met hele mooie resultaten en ik mag werken met producten die mijn welzijn ongelofelijk hebben veranderd.

Ik vind het heerlijk deze onderneming op mijn eigen manier vorm te geven. Ik houd ervan om creativiteit de ruimte geven en te connecten in real life en online. Dit is lifechanging! Voor jezelf en anderen.

Inmiddels mag ik een heel team vrouwen aansturen die AromaCoach zijn geworden. Word jij ook een AromaCoach?

Kenmerken van een AromaCoach

R

Vanuit je hart werken

Mensen helpen met de voedende kracht uit de natuur met essentiële oliën. Een low tox leefstijl met super mooie producten! Anderen inspireren en begeleiden het leven ten volle te mogen leven!

R

Eigen stijl

Als coach zal ik je helpen jouw stijl te vinden in het inspireren en supporten van anderen met YL producten. Ben je een real life connecter? Top! Is social media jouw wereld waarmee je je kunt verbinden met anderen en kunt inspireren? Wil je via jouw praktijk, winkel of salon aan de slag? Ook dat is een optie. Je kunt ALLE KANTEN op.

R

Geen start kapitaal

Ken jij een ondernemer die geen startkapitaal nodig had? Niets kon verliezen? Ik wel! Met deze onderneming hoef je geen spullen in te kopen en een mega bedrag te steken in je onderneming. Het kan super low budget. Je start met een Starter Kit.. dat wel. Omdat we geloven in ‘lead by example’. Vertel niets wat je zelf niet eerst hebt ervaren. Integer en puur.

R

Vrijheid

Ondersteuning en vrijheid is wat ons team kenmerkt. We vragen een positieve houding, integriteit, meebouwen aan het team… maar verder? We dicteren niet wanneer je iets moet doen, hoeveel, hoe snel je moet groeien. We geloven in motivatie van binnenuit. Je bent uniek en bouwt je eigen brand. Je ontvangt goede support van DripDrup, maar bent een eigen onderneming in Young Living.

R

5 year carreer

Wil je dit als hobby doen? Prima! Wil je naast het hart op de goede plaats ook persoonlijk en financieel groeien?

Dan wil ik eerlijk en realistisch zijn. Ik heb 3 jaar hard gewerkt op een manier die bij mij past. Consequent, consistent, met passie en gedrevenheid. Anderen helpen in balans met zakelijkheid. Hiermee bouwde ik een geweldige onderneming die mijn stoutste dromen overtrof. Financiele onafhankelijkheid is een zegen. Stel je in op 5 jaar consequent delen en begeleiden en ik weet 100% zeker dat je hetzelfde mag ervaren als ik.

Alle vrouwen in ons team die dit doen groeien. De een harder dan de ander. Maar groei is daar!

Het is niet te vergelijken met een gewone baan waar je een maand werkt en dan salaris ontvangt.. en als je stopt, stopt alles. Bij deze onderneming investeer je je tijd consequent en bouw je een goede basis die de rest van je leven kan blijven voortduren.

Na het investeren in een hele goede basis mag ik part-time werken met een full-time salaris

Invisible (nietverwijderen)

De voordelen op een rij

  • Werken op elke plek. Thuis, aan het strand of een ander land. Met wifi heb je wat je nodig hebt!
  • Je bent vrij het alleen te doen of onze support te gebruiken.
  • Bepaal zelf hoeveel je werkt en wanneer.
  • Je ziet levens verbeteren!
  • De mogelijkheid een prachtig inkomen op te bouwen.
  • Als je een goede basis hebt gelegd kun je prima 3 weken volledig offline is mijn ervaring.
  • Als je een kind of kinderen hebt laat je je onderneming aan hen na!
  • Doe en laat wat jij wil.
  • Geniet van een team die het hart op de goede plaats heeft.

Hoeveel ga ik verdienen?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Zie hier de income disclosure van Young Living. Ze zijn een zeer goede werkgever! Bekijk deze Income Discloser YL 2021 . Ik kan je zeggen.. het klopt helemaal! Je bepaalt zelf je doel. Wil je elke maand gewoon je favoriete producten gratis bestellen? Dat kan. Wil je de hoogste rang halen! Dat is mogelijk. Jij beslist en ik help je daarbij.

Is het moeilijk?

Deze onderneming is eenvoudig, maar niet makkelijk. Elke onderneming heeft een besluit nodig, doorzettingsvermogen, positief denken. Alles kun je leren of van ons team leren. We hebben al ongelofelijk mooie, persoonlijke groei gezien. Onbetaalbaar!

Invisible (nietverwijderen)

Moet ik investeren?

Het is echt waar… een Starter Kit is je start! Je hebt het niet nodig alle YL producten in huis te halen. Je koopt producten voor eigen gebruik en dit gebruik je tevens om aan anderen te laten zien. Elke maand verrijk je je leefstijl met YL producten en elke maand ontvang je je commissies. 

Moet ik een opleiding doen?

Je hebt geen opleiding nodig, geen dure businesscoaching.. niets van dat alles. Je hart op de goede plek, bereidheid te leren, discipline, passie en ethousiasme is voldoende. De rest reik ik je aan.

Kan ik in een ander land werken?

Waar ook ter wereld kun jij deze onderneming doen. Verhuizen is prima. Waar mensen zijn en wifi kun jij deze onderneming op jouw manier vormgeven. Vanuit NL kun je waar dan ook ter wereld mensen helpen via je device!. Ik ben in Nederland begonnen en we wonen nu in Portugal! 

Ga dit avontuur aan!

Heb je een klik met bovenstaande? Voel je een klik met mij? Laten we samen werken en levens van mensen veranderen!

Je bent welkom als je dit herkent:

Je bent een doorzetter, je denkt in mogelijkheden, je bent zelfstandig en zelfredzaam, je houdt van connecten, je hebt een positieve en enthousiaste energie, je gaat uit van het goede en vertrouwen, je staat open om te leren met vallen en opstaan, je kunt een doel stellen en hebt de discipline om stap voor stap dit doel te halen, je hebt een hart voor mensen.. en zo niet? Wil je graag bovenstaande leren? Dan ben je ook welkom! Ik ben 3 jaar geleden gestart zonder iets te weten. Het boek Gameplan hielp mij stappen te zetten. En het is gelukt! Alle tips en kennis heb ik voor je uitgewerkt.

Ben je er klaar voor? Ga naar de shop en start met jouw Starter Kit of andere producten. Ga het toepassen voor je leefstijl en deel het natuurlijkerwijs met anderen. En laat me weten dat je dit ook als onderneming wilt, dan volgt de rest vanzelf. Deel meteen! Je hoeft niet te wachten op kennis of een businessplan!

Met ons platform Oilosophy Hub bieden we je super concrete handvatten. Presentaties, kennis, Printables, traningen. We helpen je stap voor stap verder zonder kosten. It’s all yours!

Wil je eerst een babbel met mij? Ga naar contact en vul het formulier in! Let’s connect!

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!