Boost je weerstand

Boost je weerstand

13 mrt 2020Immuunsysteem, Kinderen, Olietips, Thieves0 Reacties

Wat een vreemde situatie is het waar we allemaal in zijn beland. Een heuse pandemie waart rond. Vandaag was ik in de supermarkt en er was geen toiletpapier meer te bekennen. Wat kun je doen in deze situatie om jezelf te ondersteunen? Ik geef je tips en trics die wij als gezin gebruiken.

Gebruik hoge graad therapeutische essentiële oliën 

Het komt er nu echt op aan of je hoge therapeutische graad essentiële oliën gebruikt of de goedkope varianten. Want met de échte oils kun je jezelf echt ondersteunen. Ze zijn meer dan een geur.

Gebruik authentieke oliën van een merk dat boven de organische standaard werkt op zaadselectie, teelt, cultivatie en destillatie. Young Living voldoet aan al die eisen.

Een druppel van zo’n olie kan al een groot effect hebben. 

 

Via de bloedbaan in elke cel

Ons lijf bestaat uit 1000 triljoen cellen. Een enkele druppel essentiële olie van Young Living bevat 40 miljoen triljoen moleculen. De moleculaire structuur van essentiele olien zijn zo klein dat ze makkelijk door weefsel en bloed heen gaan en zo binnen 20 minuten werkzaam zijn in elke cel van je lijf.

 

Antioxidanten

Essentiele olien bevatten hoge concentraties andioxidanten. Eenmaal in je cellen versterken ze op een natuurlijke manier de afweer van je lichaam. Stoffen als eugenol, thymol en carvacrol ondersteunen je immuunsysteem. En dat komt allemaal uit een plant. Gaaf he?!

Zie het als brandstof die je immuunsysteem helpt te doen waarvoor het bedoeld is.

 

Welke oliën gebruik je?

Alle oliën die in de Starter Kit zitten versterken je cellen. Maar er zijn er een aantal die de eigenschap hebben dat ze hier met name voor geschapen zijn. 

Dat zijn uit de Starter Kit: Thieves, Purification, Lemon, Orange en Frankincense

Als je volwassen bent of boven de 12 jaar dan kun je Thieves en Purification samen gebruiken in een roller. Doe het regelmatig onder je neus, op je handen en onder je voeten.

Voor kinderen raad ik aan de combinatie Orange, Purification, Lemon en Frankincense te gebruiken. Goed verdund. de verdunningen staan in de handleidingen van de support groep DripDrup Starters.

 

Andere oliën

Er is een ware RUN op Thieves essentiële oliën blend. Hij is zelfs op dit moment niet meer los verkrijgbaar. Gelukkig is deze in de Starter Kit gewoon aanwezig, maar als je de Kit al hebt en je wilt aanvullen?

Dan zijn deze oliën ook krachtig: Tea tree, Clove, Cinnamon, Citronella, Rosemary, Eucalyptus Radiata en Globulus, Geranium, Kunzea, Manuka en Ravinsara. 

Mijn advies? Elk huishouden heeft de Starter Kit nodig! Diffuus de Thieves en Purification en gebruik de oliën drie keer per dag op de huid en onder de neus.

 

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!