Oils of Ancient scriptures

Ik heb 4 jaar theologie gestudeerd… nooit is mij de werking van essentiële  oliën in de Bijbel opgevallen. Ik kwam erachter dat zorgdragen voor de aarde en de natuurlijke support gebruiken die de Schepper ons geeft… een totaal ondergeschoven kindje is. Erger nog.. veel mensen zijn er zelfs super bang voor! Bang dat het occult is. Tijd om daar verandering in te brengen. Ik maakte een E-boekje over de Bijbelse oliën en het gebruik ervan. Mocht je in een netwerk zitten van mensen die graag met de Bijbel leven en graag meer over dit onderwerp willen weten? Ik kom graag langs. Ik heb ervaring met het spreken voor reformatorische mensen, evangelische en wat daar tussenin zit.

E-boek Bijbel en oliën

What would Jesus do? Dat is iets wat veel christenen zich afvragen. Wist je dat Jezus zich liet zalven met essentiele olien? De Nardus-olie heeft Hem versterkt in Zijn lijden. Ook bij de geboorte van Jezus kwamen essentiële oliën voor: Frankincense en Mirre. Niet voor niets!

E-boek Oils of Ancient scripture zonder Bijbeltekst

De olien uit Oude tijden en Heilige geschriften zijn voor iedereen te gebruiken.

Deze flesjes zijn zeer bijzonder en multi-inzetbaar. In dit E-boek vertel ik je exact wat ze doen en hoe je het kan toepassen.

Gratis info magazine downloaden

Ontvang direct mijn gratis E-magazine in je mailbox! 35 pagina's met super leuke weetjes en tips waar je blij van wordt!

Aanmelden voor het magazine is gelukt!